Vårens cafékvällar och träffar

På mångas önskemål kommer vi att återgå till träffar varannan vecka under våren, men med ett lite annorlunda upplägg än tidigare.

Varannan gång är det ”traditionell” cafékväll med ordentligt fika och oftast någon föreläsning eller annat program, och varannan gång bjuder vi in till den nya samtalsgruppen och ett enklare fika med något litet tilltugg. Självklart är man alltid välkommen att bara komma och fika utan att delta i föreläsningen eller samtalsgruppen. En eller flera styrelsemedlemmar kommer troligen alltid att finnas på plats.

Program för första cafékvällen

Den första cafékvällen äger rum den 14 januari, och vi får besök av Helena Palm från Helpah som presenterar EFT, Emotional Freedom Technique. EFT kan hjälpa mot stress, tics, sockerberoende, sömnproblem m.m.

Om den nya samtalsgruppen (f.d. AS-gruppen)

Hanna som tidigare ledde Aspergergruppen är mammaledig, och under våren kommer i stället Annica Beil att närvara vid alla träffar i den grupp som nu kallas för samtalsgruppen.

Alla (oavsett diagnos) som är intresserade av att träffas och att prata om sin egen/anhörigs NPF-diagnos är välkomna. Vi begränsar det alltså inte till enbart Asperger längre. Men de med egen diagnos som närvarar bestämmer fortfarande vilka av deras egna anhöriga som ska bjudas in.

Annica kan gärna möta upp nya besökare utanför om du inte vill gå in själv. Kontakta i så fall Annica på beilan03@hotmail.com så kan ni byta telefonnummer och bestämma träff.

Den första träffen med samtalsgruppen äger rum den 28 januari.

Här hittar du hela schemat för vårens cafékvällar och träffar.